Retrocedari ilegale intr-o comuna din Sibiu: Edilul si oamenii lui, mita de peste 100 de milioane de euro

Miercuri, 14 Octombrie 2015, ora 18:13
730 citiri
Retrocedari ilegale intr-o comuna din Sibiu: Edilul si oamenii lui, mita de peste 100 de milioane de euro
Foto: Arhiva Ziare.com

Primarul din Selimbar, Daniel Maricuta, mai multi angajati ai Primariei si notari publici din Sibiu sunt vizati de ancheta DNA pentru obtinerea de foloase necuvenite de peste 114 milioane de euro, anchetatorii spunand ca un constructor i-a oferit edilului, ca mita, apartamente de 2 milioane de euro.

Surse Mediafax care citeaza documente ale anchetatorilor au declarat, miercuri, ca mai multi angajati ai Primariei Selimbar, judetul Sibiu, sunt vizati de ancheta DNA, fiind suspectati ca au dobandit terenuri din comuna de la persoane care erau indreptatite la reconstituire si ca au vandut aceste terenuri investitorilor la pret mare.

Potrivit surselor citate, perchezitiile se desfasoara atat la domiciliile persoanelor vizate, cat si la sediul Primariei Selimbar si la Oficiul Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Sibiu.

Perchezitii DNA la zeci de adrese intr-un dosar de retrocedari ilegale: prejudicii de 114 milioane de euro

Persoanele vizate sunt primarul comunei ...citeste mai departe despre "Retrocedari ilegale intr-o comuna din Sibiu: Edilul si oamenii lui, mita de peste 100 de milioane de euro" pe Ziare.com

#primar Selimbar retrocedari, #primar Selimbar DNA , #Stiri Administratie