Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Restructurarea ANAF, preconditie in acordul de imprumut cu Banca Mondiala

Restructurarea ANAF, preconditie in acordul de imprumut cu Banca Mondiala


Restructurarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) reprezinta o preconditie pentru implementarea "Proiectului de modernizare a administratiei fiscale", pentru care s-a semnat un acord de imprumut cu Banca Mondiala in valoare de 70 milioane de euro.

"Procesul de restructurare a ANAF este unul ireversibil si are ca scop modernizarea si eficientizarea institutiei in vederea imbunatatirii capacitatii de colectare, dar si a serviciilor oferite contribuabililor", adauga documentul mentionat.

In legatura cu unele informatii din mass media, MFP precizeaza ca "la protestul din localitatea Nadlag, precum si la actiunea de blocare a DN7 nu a participat niciun angajat al Fiscului".

Potrivit MFP, "atat orchestrarea unor astfel de evenimente de catre persoane care nu reprezinta sub nicio forma ANAF sau MFP, cat si prezentarea deformata a realitatii cu scopul inducerii in eroare a publicului, sunt actiuni care nu servesc interesului public".

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 2254 ori