Restrictii de trafic pe Centura Capitalei - cand vor fi gata lucrarile incepute acum peste un deceniu

Joi, 01 Septembrie 2016, ora 14:38
3329 citiri
Restrictii de trafic pe Centura Capitalei - cand vor fi gata lucrarile incepute acum peste un deceniu
Foto: Youtube/Victor Cozmei

Traficul va fi deviat, iar soferii vor circula cu restrictii pe Centura Bucurestiului, in zona Chiajna. Circulatia rutiera va fi restrictionata pe o distanta de noua kilometri, mai precis portiunea care leaga drumul catre Chitila de Autostrada Bucuresti-Pitesti.

Directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Catalin Homor, promite insa ca lucrarile incepute in urma cu mai bine de 12 ani se vor finaliza in luna mai 2017, informeaza Digi 24.

Mai mult, seful CNADNR promite ca pana la sfarsitul anului in curs sa se poata circula pe doua benzi pe sens, iar pana in primavara anului viitor sa fie terminata lucrarea cu totul.

"Traficul va fi deschis la doua benzi la finalul acestui an, vor fi lucrari adiacente, pe zona cea mai complicata a sectorului si anume in zona in care e traversat de apeducte - se va circula pe o suprafata de beton si la inceput de lucrari in 2017 se va circula pe asfalt. Este zona adiacenta unei benzinarii ...citeste mai departe despre "Restrictii de trafic pe Centura Capitalei - cand vor fi gata lucrarile incepute acum peste un deceniu" pe Ziare.com

#Trafic restrictionat Centura Capitalei , #Stiri Administratie