Restrictii de trafic in Bucuresti pentru antrenamentele generale si parada de Ziua Nationala

Vineri, 24 Noiembrie 2017, ora 08:15
970 citiri
Restrictii de trafic in Bucuresti pentru antrenamentele generale si parada de Ziua Nationala
Foto: site Politia Capitalei

Traficul rutier va fi restrictionat sambata si duminica in zona Arcului de Triumf pentru antrenamentele generale de Ziua Nationala a Romaniei, precum si saptamana viitoare in ziua paradei militare de 1 Decembrie.

Potrivit unui comunicat al Brigazii Rutiere, in zilele de 25, 26 noiembrie, respectiv 1 decembrie, traficul rutier va fi restrictionat dupa cum urmeaza:

intre orele 4,00 - 16,00, va fi inchisa circulatia pe axul central si banda I pe sos. Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Arcul de Triumf, si benzile I si II pe sos. Bucuresti - Ploiesti, sensul de mers Piata Presei Libere catre Fantana Miorita, precum si pe benzile III si IV pe sos. Bucuresti - Ploiesti, sensul de mers Fantana Miorita catre Piata Presei Libere. De asemenea, va fi restrictionat traficul rutier si in Pasajul Presei Libere, pe sensul de deplasare dinspre Piata Presei Libere catre Arcul de Triumf, traficul rutier fiind dirijat prin breteaua care accede in Piata Montreal.

intre orele 7,00 - 16,00, va fi inchisa total circulatia (gradual, in functie de momentul sosirii tehnicii militare pentru parada) pe sos. Kiseleff intre Piata Presei Libere si intrarea in Piata Victoriei, pana la semaforul care face legatura cu bd. Aviatorilor si str. Paris, pe strazile adiacente, precum si pe str. Al. Constantinescu, intre bd. Marasti si Arcul de Triumf, bd. Maresal Averescu intre bd. Marasti si Arcul de Triumf, bd. Constantin Prezan intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle, str. Primo Nebiolo, str. Arh. Ion Mincu, str. Docentilor si pe str. Barbu Delavrancea. De asemenea, traficul rutier va fi restrictionat temporar si pe bd. Poligrafiei, bd. Marasti si str. Clucerului, pe durata deplasarii tehnicii si personalului.

intre orele 7,00 - 16,00, va fi inchisa circulatia si pe banda I de pe bd. Ion Mihalache, tronsonul cuprins intre bd. Nicolae Titulescu si intersectia cu str. Arh. Ion Mincu.

Brigada Rutiera anunta ca, in ziua de 30 noiembrie, incepand cu ora 10,00, pana pe 1 decembrie, ora 20,00, va fi restrictionat traficul rutier pe str. A. Constantinescu, banda I, sensul de mers dinspre Arcul de Triumf catre Manastirea Casin si pe sos. Kiseleff, banda I, pe sensul de mers dinspre Piata Presei Libere catre Arcul de Triumf, si incepand cu ora 14,00, benzile I si II, din Piata Arcului de Triumf sensul de mers dinspre bd. Ctin. Prezan catre Piata Presei Libere.

Totodata, conform comunicatului, in zilele de 24, 25 si 30 noiembrie, incepand cu ora 22,00, pana in zilele de 25 ...citeste mai departe despre "Restrictii de trafic in Bucuresti pentru antrenamentele generale si parada de Ziua Nationala" pe Ziare.com

#restrictii trafic parada 1 decembrie , #Stiri Administratie