Restrictii de trafic in acest weekend, in Bucuresti

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 07:21
1007 citiri
Restrictii de trafic in acest weekend, in Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

In acest weekend vor fi mai multe restrictii de trafic in Bucuresti, cauzate de concertul Kings of Leon si de o procesiune religioasa organizata de Biserica Italiana.

Sambata, va avea loc concertul trupei Kings of Leon, pe National Arena. Din acest motiv, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice pentru restrictionarea si fluidizarea traficului, pe arterele din jurul stadionului.

"Traficul rutier va fi restrictionat, incepand cu ora 16:30, pana la defluirea publicului, dupa cum urmeaza pe Str. Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si rondul de la intrarea in Stadionul National Arena, precum si pe strazile care intersecteaza si acced in acest tronson pe Bd. Pierre de Coubertin, de la intersectia cu Str. Vatra Luminoasa, pana la intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care acced in acest tronson.

Pe Str. Tony Bulandra, intre Str. Vatra Luminoasa si rond Str. Maior Coravu si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson, incepand cu orele 22:00, din data de 16.06.2017, se va restrictiona parcarea autoturismelor in zona intrarii din Bd. Basarabia a Stadionul National Arena", anunta politistii rutieri.

Rutele ocolitoare recomandate de Brigada Rutiera sunt:

Sos. Mihai Bravu - Sos. Iancului - Sos. PantelimonBd. Unirii - Bd. Decebal - Sos. Mihai Bravu - Str. Baba Novac - Bd. Nicolae Grigorescu - Bd. Basarabia.

Exceptie de la restrictiile rutiere fac autoturismele destinate situatiilor de urgenta, liniile RATB si riveranii.

Duminica, intre orele 16:00 - 16:45 se va desfasura o procesiune religioasa pe traseul: Biserica Italiana de pe Bd. Nicolae Balcescu, pe trotuarul din partea stanga sensul de mers catre Piata Universitatii, pana la intersectia cu Str. Dem. I. Dobrescu - traversare pe la trecerea pentru pietoni - Str. Dem. I. Dobrescu - Piata Revolutiei - Calea Victoriei - Aleea Kretzulescu - Str. Ion Campineanu - Str. Lutherana - Str. General Berthelot - Catedrala Sf. Iosif.

Brigada Rutiera informeaza ca traficul rutier va fi restrictionat pe durata procesiunii religioase, dupa cum urmeaza:

- pe traseul de deplasare, pe banda I de circulatie si pe strazile care acced catre acesta;

- pe Str. General Berthelot, gradual pana la ora 17:00.

Deplasarea se va realiza pe banda I de circulatie in sensul de mers catre Cale a Victoriei, respective Catedrala Sf. Iosif din Str. General Berthelot, iar traversarea arterelor se va face numai pe la trecerea pentru pietoni.

Ca trasee ocolitoare, politistii recomand ...citeste mai departe despre "Restrictii de trafic in acest weekend, in Bucuresti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#restrictii trafic Bucuresti , #Stiri Administratie