Restrictii de trafic in acest weekend in Bucuresti

Sambata, 08 Aprilie 2017, ora 09:30
886 citiri
Restrictii de trafic in acest weekend in Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

Traficul va fi restrictionat, sambata si duminica, pe mai multe artere din Bucuresti, pentru desfasurarea a doua procesiuni religioase, anunta Brigada Rutiera a Capitalei.

Astfel, sambata, strazile Bibescu Voda, Principatele Unite, Ienachita Vacarescu si Sfanta Ecaterina, precum si Calea Serban Voda vor fi inchise total intre orele 16:00 si 18:00.

De asemenea, in acelasi interval, Strada Radu Voda va fi inchisa de la Bd. Marasesti. Circulatia va fi oprita si pe Bulevardul Marasesti, intre Bd. Dimitrie Cantemir si Podul Marasesti, iar Bulevardul Dimitrie Cantemir va fi, de asemenea, inchis intre Bd. Marasesti si Str. Bibescu Voda, pe sensul de mers catre Pasajul Unirea.

Duminica, in intervalul 13:00-15:00, traficul pe prima banda de circulatie Biserica Franceza va fi oprit pe traseul Sacre Coeur (Strada Capitan Demetriade) - statuia Aviatorilor - Bulevardul Aviatorilor - Piata Victoriei - Calea Victoriei - Strada General Berthelot - Catedrala Sfantul Iosif, precum si pe strazile adiacente, pentru desfasurarea unei procesiuni religioase organizate de Arhiepiscopia Romano-Catolica.

Strada Capitan Demetriade va fi inchisa complet intre Bd. Aviatorilor si Str. Emil Pangratti, iar pe Strada General Berthelot, circulatia va fi oprita gradual, in functie de sosirea participantilor la procesiune.

Pe perioada restrictiilor, Brigada Rutiera a Capitalei le recomanda soferilor sa evite, pe cat posibil, zonele in care se vor desfasura procesiunile, sa reduca viteza in preajma grupurilor de pietoni si sa respecte indicatiile politistilor care vor dirija traficul.

Citeste si despre obiceiurile noastre si traditiile de Florii ...citeste mai departe despre "Restrictii de trafic in acest weekend in Bucuresti" pe Ziare.com

#restrictii circulatie Bucuresti, #trafic restrictionat Florii , #Stiri Administratie