Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Restictii de trafic, in Capitala, incepand de duminica, pentru desfasurarea unor filmari

Restictii de trafic, in Capitala, incepand de duminica, pentru desfasurarea unor filmari
Incepand de duminica, timp de o saptamana, se vor desfasura filmari pe mai multe strazi din Bucuresti, motiv pentru care vor fi impuse restrictii de circulatie.

Astfel, duminica, intre orele 7:00 - 20:00, este programata o filmare pe Strada Garii de Nord, in dreptul imobilului numarul 6-8, in parcarea de vizavi. Filmarea va presupune intreruperea cu intermitenta a traficului rutier, potrivit unui comunicat de presa al Brigazii Rutiere din Capitala.

Tot duminica, intre orele 7:00 - 20:00, vor fi restrictii in Parcul Garii de Nord si in parcarea din fata parcului, situata in Piata Garii de Nord.

Pe data de 15 noiembrie, intre orele 7:00 - 20:00, filmarile se vor desfasura in spatele blocului Dunarea din Bulevardul Nicolae Balcescu.

In 18 noiembrie, intre orele 7:00 - 20:00, este programata o filmare dinamica pe traseul Piata Muncii - Circul de Stat si retur. Totodata si pe traseul Bulevardul Dinicu Golescu si retur.

In data de 19 noiembrie, incepand de la ora 7:00 pana la 22:00, traficul va fi intrerupt, cu intermitente, pe Strada Episcopiei, Strada Nicolae Golescu, Strada Constantin Escaru, Strada George Enescu numerele 27-29 si pe Strada Boteanu numerele 1-3.

In aceeasi zi, tot de la 7:00 la 22:00, este programata filmarea dinamica pe traseul Piata Muncii - Circul de Stat si retur.

In zilele de 19 si 20 noiembrie, intre orele 7:00 - 21:00, filmarea va avea loc in Centrul Istoric, pe Strada Postei si pe Strada Franceza. Accesul auto se va face numai intre orele 6:00 - 10:00, in data de 20 noiembrie.

In luna octombrie, Politia Rutiera a impus restrictii de trafic in Bucuresti pentru filamrile la pelicula Morometii II. ...citeste mai departe despre "Restictii de trafic, in Capitala, incepand de duminica, pentru desfasurarea unor filmari" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1044 ori
Citeste mai multe desprerestrictii trafic Bucuresti filmari