Remus Truica, credite ilegale de zeci de milioane de euro de la BRD: Si-a cumparat case si barci de lux

Marti, 19 Mai 2015, ora 19:20
1298 citiri
Remus Truica, credite ilegale de zeci de milioane de euro de la BRD: Si-a cumparat case si barci de lux

Procurorul sef adjunct al DIICOT Giorgiana Hosu a declarat, marti, ca omul de afaceri Remus Truica este initiatorul grupului infractional organizat care timp de doi ani ar fi accesat credite bancare in baza unor documente false, BRD fiind prejudiciat cu peste 43 de milioane de euro.

Hosu a declarat, marti, ca persoanele vizate in acest dosar au accesat, in baza unor documente falsificate, 17 credite neperformante si nerambursate.

"Grupul infractional este format din 30 de persoane care au accesat credite bancare care ulterior ajungeau, in mare parte, la Remus Truica", a spus procurorul sef adjunct al DIICOT Giorgiana Hosu, precizand ca din cele 17 credite, in cazul a 15 banii au ajuns la omul de afaceri Remus Truica.

Aceasta a mai aratat ca, in general, banii obtinuti din aceste credite bancare au fost folositi pentru achizitia de imobile si ambarcatiuni de lux si ca la acest moment este pus sechestru pe averile celor implicati in acest dosar, pe bunuri a caror valoare se ...citeste mai departe despre "Remus Truica, credite ilegale de zeci de milioane de euro de la BRD: Si-a cumparat case si barci de lux" pe Ziare.com

#Remus Truica credite ilegale, #Remus Truica credite BRD, #Remus Truica case lux , #Stiri Administratie