Referat DNA: Mircea Basescu s-a folosit de numele presedintelui si a primit bani

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 15:20
1492 citiri
Referat DNA: Mircea Basescu s-a folosit de numele presedintelui si a primit bani

Fratele presedintelui, Mircea Basescu, s-ar fi folosit de calitatea de membru al familiei prezidentiale si de numele sefului statului, in cazul lui Bercea Mondialu, se arata in referatul procurorilor DNA privind solicitarea arestarii preventive.

Procurorii DNA sustin ca este clar ca Mircea Basescu si Marian Capatana s-au folosit de numele presedintelui si ca fratele sefului statului a primit bani pentru a interveni la Traian Basescu, transmit televiziunile de stiri.

In referatul procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a fratelui presedentelui se arata ca faptele acestuia sunt "de o gravitate exceptionala".

In plus, se mai precizeaza ca Mircea Basescu s-a folosit de calitatea de membru al familiei prezidentiale pentru a da credibilitate afirmatiilor privind influenta sau pretinsa influenta pe care ar putea sa o abia la magistratii care se ocupa de dosarul lui Bercea Mondialu.

Nu ...citeste mai departe despre "Referat DNA: Mircea Basescu s-a folosit de numele presedintelui si a primit bani" pe Ziare.com

#referat DNA Mircea Basescu, #Mircea Basescu trafic influenta, #Mircea Basescu DNA , #Stiri Administratie