Record de temperaturi in mijlocul lui februarie: N-a mai fost asa cald in Romania in ultimii 50 de ani

Duminica, 14 Februarie 2016, ora 19:55
1244 citiri
Record de temperaturi in mijlocul lui februarie: N-a mai fost asa cald in Romania in ultimii 50 de ani
Foto: Arhiva Ziare.com

Mijlocul lunii februarie aduce temperaturi ridicate in intreaga tara, dar mai ales in sudul tarii si in Bucuresti, cu pana la 15 grade Celsius peste limitele normale, fiind posibil sa se inregistreze chiar recorduri zilnice de temperatura in 15 si 16 februarie, a declarat duminica, Maria Tomescu, meteorologul de serviciu al Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

"Luni ne asteptam la temperaturi cuprinse intre 11 grade Celsius in depresiuni si 21 - 22 de grade Celsius in Lunca Dunarii, cu 19 - 20 de grade in Capitala. Marti, temperaturile vor fi cuprinse intre 10 si 22 de grade Celsius, cu 23 - 24 de grade in Lunca Dunarii si 21 - 22 de grade in Bucuresti, iar de miercuri vremea se mai raceste comparativ cu luni si marti, fiind in jur de 18 grade Celsius, dar in continuare va fi foarte cald.

In mod normal, in aceasta perioada, ar trebui sa avem maxime cuprinse intre zero si sase grade Celsius, cu cinci grade in Bucuresti si minime, intre minus noua si plus un grad ...citeste mai departe despre "Record de temperaturi in mijlocul lui februarie: N-a mai fost asa cald in Romania in ultimii 50 de ani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#record temperaturi februarie, #cald februarie, #vreme februarie, #prognoza februarie meteo , #Stiri Administratie