Recomandari de la politisti pentru minivacanta de Sfantul Andrei si 1 Decembrie

Joi, 30 Noiembrie 2017, ora 10:14
817 citiri
Recomandari de la politisti pentru minivacanta de Sfantul Andrei si 1 Decembrie
Foto: Facebook/ Politia Romana - www.politiaromana.ro

Politia Romana le recomanda oamenilor sa ia anumite masuri "pentru un plus de siguranta" in minivacanta de Sfantul Andrei si 1 Decembrie.

Politistii indeamna cetatenii sa nu comunice tuturor date despre plecarile pentru o perioada mai lunga si sa nu publice detalii pe platformele sociale, intrucat pot deveni tinta hotilor din locuinte.

Pentru cei care aleg sa calatoreasca cu masina, Politia recomanda verificarea conditiilor meteo inainte de plecare si alegerea unei rute de rezerva.

"Daca plecati cu masina, interesati-va despre conditiile meteo si alegeti corect ruta. Puteti lua in considerare si rute de rezerva, tinand cont ca valorile de trafic pot creste. Asigurati-va ca autoturismul functioneaza in regula, ca aveti valabile asigurarea obligatorie si inspectia tehnica periodica (I.T.P.) ", ne sfatuieste Politia, intr-un comunicat de presa.

Pentru cetatenii care aleg sa plece la drum cu trenul, este recomandata prudenta in gara, intrucat hotii de buzunare actioneaza in locuri aglomerate.

"Nu va lasati bagajele nesupravegheate si nu aveti incredere in persoanele abia cunoscute. Dormind in tren sau in salile de asteptare, puteti ramane fara portofele, genti sau bagaje", mai precizeaza Politia Romana.

Cetatenii care circula cu avionul sunt indemnati sa nu isi pastreze obiectele valoroase in bagajele pentru cala si sa se asigure ca toate actele necesare sunt valabile.

A.D. ...citeste mai departe despre "Recomandari de la politisti pentru minivacanta de Sfantul Andrei si 1 Decembrie" pe Ziare.com

#Recomandari politie minivacanta 1 decembrie, #politisti sfaturi minivacanta , #Stiri Administratie