Reactii din PSD la dosarul DNA care le vizeaza pe Shhaideh si Plumb: Discutam luni. Nu a fugit nimeni cu lacul. Tinta este Liviu Dragnea

Sambata, 23 Septembrie 2017, ora 14:03
950 citiri
Reactii din PSD la dosarul DNA care le vizeaza pe Shhaideh si Plumb: Discutam luni. Nu a fugit nimeni cu lacul. Tinta este Liviu Dragnea

Conducerea PSD va discuta luni, in Biroul Permanent, despre cazul vicepremierului Sevil Shhaideh si ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, a afirmat, la RFI, presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, citat de News.ro.

El a mai spus ca Shhaideh si Plumb sunt "doi ministri foarte buni, cu experienta vasta", declarandu-se convins ca actele normative vizate de ancheta DNA au fost "intocmite corect".

"Privim cu ingrijorare. Luni vom avea o discutie la partid, in cadrul Biroului Permanent, in care vom analiza cu atentie absolut toate datele", a spus Niculae Badalau.

Intrebat daca s-ar impune demisia celor doi ministri, Badalau a spus ca decizia este una politica si se va lua in cadrul Biroului Permanent. "Vom avea toate datele, deocamdata n-avem toate datele si in urma unei discutii, pentru ca suntem un partid democratic, vom lua decizia", a declarat Badalau.

Liderul PSD a mai spus ca si vicepremierul Sevil Shhaideh, si ministrul Rovana Plumb sunt "niste oameni, niste ministri extrem de seriosi, cu putere de munca si care au facut extrem de multe lucruri bune".

"Da, exista decizia, dar in acelasi timp, asa cum le cunosc eu si pe doamna ministru Plumb, si pe doamna vicepremier Shhaideh, sunt niste oameni, niste ministri extrem de seriosi, cu putere de munca si care au facut extrem de multe lucruri bune. Asta-i si cauza pentru care ma mira aceasta actiune, am ramas total surprins, fiind unul din ministrii cei mai buni ai Cabinetului, cu o experienta indelungata.

Nu uitati ca doamna Plumb e la al treilea mandat de ministru, daca nu ma insel, doamna Shhaideh la al doilea mandat, secretar de stat, ministru in Guvernul Grindeanu, ministru in Guvernul Tudose, deci cu o experienta vasta. Asta-i si cauza pentru care am indoieli vizavi de un act administrativ, pentru ca am inteles ca despre asta-i vorba, ca ar fi facut greseli pe un act administrativ", a spus Niculae Badalau, intrebat, de asemenea, daca exista si varianta ca PSD sa le recomande celor doua sa ia o anumita decizie?

Potrivit News.ro, el a mai spus ca "discutia" este pe doua acte administrative intocmite acum patru ani si s-a declarat convins ca Sevil Shhaideh si Rovana Plumb "au respectat procedurile corecte".

"La experienta danselor, eu sunt convins ca au avut motivare si au respectat procedurile corecte, pentru ca sunt doi ministri foarte buni, cu experienta vasta. Nu cred ca cineva s-a hazardat intr-un act administrativ, intr-o Hotarare de Guvern, sa o dea ...citeste mai departe despre "Reactii din PSD la dosarul DNA care le vizeaza pe Shhaideh si Plumb: Discutam luni. Nu a fugit nimeni cu lacul. Tinta este Liviu Dragnea" pe Ziare.com

#Shhaideh Plumb DNA Belina, #reactie PSD ancheta DNA Shhaideh Plumb , #Stiri Administratie