Reactia presedintelui Iohannis la perchezitiile DNA de la Primaria Sibiu

Miercuri, 07 Octombrie 2015, ora 17:11
1053 citiri
Reactia presedintelui Iohannis la perchezitiile DNA de la Primaria Sibiu
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Klaus Iohannis a sugerat ca nu stie despre ce este vorba in cazul perchezitiilor DNA de miercuri de la sase mari primarii din tara, inclusiv la Primaria Sibiu, legate de incheierea unor contracte din perioada in care seful statului era edil al Sibiului, dar a asigurat presa ca va afla despre ce e vorba.

"Cu siguranta o sa aflu", a raspuns presedintele, intrebat daca stie ceva despre descinderile de miercuri de la Primaria Sibiu care vizeaza contracte suspecte incheiate cu o firma de deratizare si dezinsectie, SC Coral Impex, in intervalul 2013 - 2015, potrivit Digi 24.

De asemenea, purtatorul de cuvant al Primariei Sibiu a declarat la B1 TV ca se desfasoara perchezitii doar in biroul Directiei Tehnice din cadrul institutiei, dar nu a putut oferi mai multe detalii.

Perchezitii au avut loc si la Primaria Cluj-Napoca, edilul Emil Boc spunand ca nu a avut "niciun fel de sesizare de probleme pe parcursul anilor ca acel contract ar fi avut vreo problema".

"Nu stiu la ...citeste mai departe despre "Reactia presedintelui Iohannis la perchezitiile DNA de la Primaria Sibiu" pe Ziare.com

#Iohannis DNA Primarie Sibiu, #Iohannis perchezitii Primarie Sibiu , #Stiri Administratie