Reactia presedintelui Comisiei LIBE, dupa dezbaterile pe tema justitiei din Romania si declaratiile lui Liiceanu

Joi, 23 Martie 2017, ora 10:33
1121 citiri

Presedintele Comisiei de Libertati Civile, Justitie si Afaceri Interne (LIBE) din Parlamentul European, Claude Moraes, a comentat situatia justitiei din Romania si a vorbit despre declaratiile pe care le-a facut, miercuri, la Bruxelles, Gabriel Liiceanu.

"Romania are in fruntea Parlamentului doi oameni condamnati sau cu procese penale", a spus Liiceanu, miercuri, in cadrul dezbaterii din comisia LIBE de la Bruxelles.

Iata declaratiile lui Liiceanu din Parlamentul European

Moraes a spus despre aceste afirmatii ca "sunt declaratii date de toate grupurile politice", si ca, "indiferent daca ele sunt adevarate sau false nu e treaba Parlamentului European sa le verifice", relateaza Antena 3.

In plus, a precizat seful comisiei LIBE, "daca cineva a spus ceva gresit, e domeniu public".

Dragnea il acuza pe Liiceanu ca a dezinformat in PE si i-a scris sefului Comisiei LIBE ca nu vrea demiterea lui Kovesi

Dragnea se gandeste si sa depuna plangere penala impotriva lui Liiceanu, dupa declaratiile din PE

Referitor la dezbaterea de miercuri din Parlamentul European, Claude Moraes a explicat ce a dorit sa afle din discutiile cu reprezentantii Romaniei.

"Voiam sa stim care e situatia Guvernului, care sunt problemele si lucrurile pe care sa le discutam. Nu cred ca am putut sa acoperim totul (...).

Am fost foarte multumit ca am vazut imaginea de ansamblu a ceea ce se intampla (...). Exista ingrijorari in legatura cu drepturile fundamentale si astazi am avut sansa de a avea oameni politici importanti care sa spuna exact ceea ce se intampla", a mai precizat europarlamentarul britanic. ...citeste mai departe despre "Reactia presedintelui Comisiei LIBE, dupa dezbaterile pe tema justitiei din Romania si declaratiile lui Liiceanu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#presedinte comisie LIBE justitie Romania, #Claude Moraes dezbatere PE Romania, #Liiceanu declaratii Bruxelles Dragnea, #dezbatere justitie Romania Bruxelles , #Stiri Administratie