Reactia OMV Petrom, dupa ce a fost trimisa in judecata pentru ucidere din culpa

Marti, 05 Ianuarie 2016, ora 16:02
1380 citiri
Reactia OMV Petrom, dupa ce a fost trimisa in judecata pentru ucidere din culpa
Foto: Ziare.com

OMV Petrom va colabora cu organele de urmarire penala in cazul copilului care a murit in urma inhalarii de gaze emanate de o sonda a companiei si depune toate eforturile pentru identificarea persoanei care a deschis ventilul, au declarat, luni, reprezentanti ai companiei petroliere.

"Compania a fost trimisa in judecata pentru savarsirea unei infractiuni din culpa in cazul unui accident regretabil care a avut loc in februarie 2014, langa o sonda de productie din Aricestii Rahtivani, judetul Prahova. Pana la pronuntarea unei hotarari definitive de catre instanta de judecata, compania beneficiaza de prezumtia de nevinovatie si va actiona in vederea demonstrarii nevinovatiei sale", se arata intr-un raspuns al OMV Petrom transmis Agerpres.

OMV Petrom, trimisa in judecata pentru ucidere din culpa

Reprezentantii OMV Petrom au adaugat ca, pe tot parcursul urmaririi penale, compania a colaborat cu organele de urmarire penala, oferind toate informatiile si documentele ...citeste mai departe despre "Reactia OMV Petrom, dupa ce a fost trimisa in judecata pentru ucidere din culpa" pe Ziare.com

#OMV Petrom ucidere culpa, #OMV Petrom trimisa judecata , #Stiri Administratie