Reactia noului ministru al Justitiei, dupa decizia CEDO privind dosarul Revolutiei

Marti, 24 Noiembrie 2015, ora 18:26
1017 citiri
Reactia noului ministru al Justitiei, dupa decizia CEDO privind dosarul Revolutiei
Foto: Ziare.com

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat marti, referitor la hotararea CEDO de condamnare a Romaniei legat de dosarul Revolutiei, ca statul roman trebuie sa faca in asa fel incat sa se conformeze.

Precizarea ministrului a venit ca urmare a intrebarilor jurnalistilor privind faptul ca Romania a fost condamnata din nou la CEDO in cauze legate de marele dosar al Revolutiei si ce s-ar putea face sa fie evitate pe viitor astfel de situatii.

Revolutionari despagubiti de CEDO pentru nesolutionarea dosarului Revolutiei

"Am aflat in timpul sedintei de noua decizie CEDO si cred ca si in aceasta materie, care, sigur, este un subiect delicat pentru societatea romaneasca, principiul ramane acelasi. Si in materia asta, ca in oricare alta materie, Romania trebuie sa faca in asa fel incat sa se conformeze deciziilor CEDO.

Acum ...citeste mai departe despre "Reactia noului ministru al Justitiei, dupa decizia CEDO privind dosarul Revolutiei" pe Ziare.com

#Raluca Pruna dosar Revolutie, #CEDO dosar Revolutie, #CEDO decizie Revolutie, #CEDO despagubiri revolutionari , #Stiri Administratie