Reactia fiicei lui Dan Voiculescu, dupa ce a fost condamnata la inchisoare cu suspendare

Joi, 12 Mai 2016, ora 18:40
965 citiri
Reactia fiicei lui Dan Voiculescu, dupa ce a fost condamnata la inchisoare cu suspendare
Foto: Ziare.com

Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, care a fost condamnata joi in prima instanta la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul "Santaj la Antene", si directorul Antena Group Sorin Alexandrescu au transmis prima reactie dupa aflarea deciziei Curtii de Apel Bucuresti.

Cei doi au trimis un mesaj intern celor din trustul Intact, subliniind in primul rand ca decizia nu este definitiva si ca va fi atacata cu recurs, scrie Stiripesurse.ro, care reda continutul acestuia:

"Dragi colegi,

Dorim sa va raspundem la cateva intrebari pe care probabil le aveti in legatura cu ziua de astazi.

1. Decizia din acest dosar nu este definitiva si va fi atacata in apel.

2. Bunul mers al activitatii companiilor din grup nu este afectat. Este o provocare sa demonstram in continuare profesionalismul si solidaritatea care ne caracterizeaza.

3. Anul aceasta este unul important din punct de vedere al upgrade-ului tehnologic. In luna septembrie 2016 vom trece la HD, oferind astfel ...citeste mai departe despre "Reactia fiicei lui Dan Voiculescu, dupa ce a fost condamnata la inchisoare cu suspendare" pe Ziare.com

#reactie Camelia Voiculescu inchisoare, #Camelia Voiculescu inchisoare suspendare, #Camelia Voiculescu inchisoare santaj Antene, #sentinta Santaj Antene , #Stiri Administratie