Razboiul companiilor aeriene cu kilogramele in plus: Ar trebui sa plateasca grasii bilete de avion mai scumpe?

Duminica, 23 Octombrie 2016, ora 16:20
1333 citiri
Razboiul companiilor aeriene cu kilogramele in plus: Ar trebui sa plateasca grasii bilete de avion mai scumpe?
Foto: captura YouTube / The Young Turks

Un kilogram e un kilogram, indiferent daca il aduci la bordul avionului in bagaj sau sub haine, iar asta inseamna consum de combustibil suplimentar, sustin companiile aeriene, tot mai tentate sa le ceara pasagerilor obezi sa plateasca mai mult decat ceilalti.

Dar care sa fie pragul de la care ceri bani in plus? Si ce le raspunzi celor care te acuza de discriminare? Sunt doar doua dintre intrebarile la care inca nu exista raspunsuri unanim acceptate. Si disputa continua.

Tot mai grasi si mai plimbareti

Rata obezitatii s-a dublat din 1980 pana astazi. Statisticile OMS sunt ingrijoratoare, ele aratand ca in lume exista peste 1,9 miliarde de adulti supraponderali, dintre care peste 600 de milioane sunt obezi.

In Romania, cu toate ca din datele statistice obtinute de Eurostat pentru anul 2014 reiese ca Romania are printre cei mai putini obezi din Europa, totusi, un studiu ORO realizat in 2014 atragea atentia asupra faptului ca aproape un sfert dintre romanii cu varste de peste ...citeste mai departe despre "Razboiul companiilor aeriene cu kilogramele in plus: Ar trebui sa plateasca grasii bilete de avion mai scumpe?" pe Ziare.com

#obezi bilete scumpe avion, #grasi bilete avion , #Stiri Administratie