RATB vrea sa creasca masiv pretul unei calatorii: Cum explica majorarea

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 18:15
947 citiri
RATB vrea sa creasca masiv pretul unei calatorii: Cum explica majorarea

Pretul unei calatorii in reteaua RATB, de 1,3 lei, este cel mai mic din tara, in conditiile in care traseele deservite in Capitala sunt si de trei ori mai lungi decat in alte orase, iar cresterea la 1,8 - 2 lei, solicitata de institutie, ar resuscita incasarile, spun reprezentantii RATB.

Conducerea Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) arata, intr-un comunicat, ca ultima majorare a tarifelor a fost aprobata in februarie 2008, prin Hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) nr. 7/2008, cand pretul unui bilet a crescut de la 1,1 lei la 1,3 lei cat este si in prezent.

RATB anunta ca a fost reluata vanzarea cardurilor de calatorie

"Trebuie sa semnalam faptul ca tariful din Bucuresti, de 1,3 lei, este mult mai mic decat cel practicat in tara, in conditiile in care traseele deservite de RATB sunt chiar si de trei ori mai lungi decat cele ale altor operatori.

Un alt motiv care ne determina sa solicitam o reajustare a tarifului de calatorie il reprezinta ...citeste mai departe despre "RATB vrea sa creasca masiv pretul unei calatorii: Cum explica majorarea" pe Ziare.com

#bilete scumpire RATB, #pret bilete RATB, #majorare pret bilete RATB , #Stiri Administratie