Rampa ilegala de deseuri periculoase provenite de la un spital, descoperita de politisti in Maramures

Joi, 31 Decembrie 2020, ora 23:19
441 citiri
Rampa ilegala de deseuri periculoase provenite de la un spital, descoperita de politisti in Maramures

Politistii din Maramures au descoperit, joi, o rampa ilegala de deseuri periculoase, provenite de la o unitate spitaliceasca, fiind deschis un dosar penal.

"Azi, 31 decembrie a.c. politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, sprijiniti de cei din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Leordina si criminalisti din cadrul Politiei municipiului Sighet Marmatiei, s-au deplasat pe raza localitatii Petrova unde, pe digul raului Viseu, a fost depistata o autoutilitara care transporta mai multi saci de plastic cu inscriptia > . A fost identificat soferul, un barbat din comuna Barsana, angajat al unei societati comerciale", a transmis, joi IPJ Maramures.

Sursa citata a precizat ca primele verificari au relevat ca sacii respectivi au fost incarcati de la o rampa neautorizata.

"Deplasati la rampa respectiva, politistii au gasit mai multe deseuri menajere amestecate cu deseuri periculoase, care provin dintr-o unitate spitaliceasca. La fata locului au fost prezenti si reprezentanti ai Garzii de Mediu Maramures", au mai transmis politistii.

Acestia au deschis dosar penal si fac cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de nerespectarea masurilor obligatorii in vederea desfasurarii activitatilor de colectare, tratare, transport, verificare si eliminare a deseurilor periculoase, urmand a fi dispuse masuri legale.

Specialistii avertizeaza ca peste 1,5 miliarde de masti de protectie vor ajunge in oceanele lumii. Efectele, resimtite in urmatorii 450 de ani ...citeste mai departe despre "Rampa ilegala de deseuri periculoase provenite de la un spital, descoperita de politisti in Maramures" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#deseuri, #periculoase, #maramures, #descoperire, #politie , #Stiri Administratie