Radu Mazare, luat la bani marunti de ANI: Nu poate justifica zeci de mii de euro

Marti, 23 Iunie 2015, ora 18:01
1047 citiri
Radu Mazare, luat la bani marunti de ANI: Nu poate justifica zeci de mii de euro
Foto: B1TV (Arhiva)

Fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare nu poate justifica peste 137.000 de euro si peste 143.000 de lei din averea sa, sustine Agentia Nationala de Integritate, motiv pentru care a fost sesizata Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Constanta.

Potrivit comunicatului citat, Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta unor diferente nejustificate, in cuantum de 137.570 de euro si 143.818 de lei, intre averea dobandita si veniturile realizate in perioada exercitarii mandatelor de primar (iunie 2008 - mai 2015) de catre Radu Mazare, fost primar al municipiului Constanta, se arata intr-un comunicat de presa al ANI.

Din acest motiv, Agentia Nationala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Constanta in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de catre Radu Mazare in perioada iunie 2008 - mai 2015.

"Radu Stefan Mazare a fost ...citeste mai departe despre "Radu Mazare, luat la bani marunti de ANI: Nu poate justifica zeci de mii de euro" pe Ziare.com

#Mazare avere nejustificata ANI, #Radu Mazare avere , #Stiri Administratie