Radu Berceanu apare in dosarul Microsoft: Abia astept sa fiu chemat la DNA

Joi, 19 Februarie 2015, ora 15:59
1597 citiri
Radu Berceanu apare in dosarul Microsoft: Abia astept sa fiu chemat la DNA
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul ministru PDL al Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat joi ca nu are nicio legatura cu Microsoft si ca abia asteapta sa fie chemat la DNA pentru a lamuri lucrurile.

"Nu am absolut nicio legatura cu Microsoft, dar absolut nicio legatura. Nu ma intereseaza Elena Udrea, nu ma intereseaza nici in legatura cu Sandu (n.r.-fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu). Nu am vorbit decat de 10-15 ori in viata mea cu domnul Sandu, niciodata nu mi-a cerut ceva, niciodata nu i-am cerut ceva, niciodata nu mi-a dat ceva, nici macar un pahar de apa, niciodata nu i-am dat ceva, vreun pahar cu apa sau o cafea, nu am discutat niciodata despre cazul Microsoft.

Nu imi explic cum apare numele meu in aceste cazuri, dar de abia astept sa ma cheme cineva la DNA ca sa pot sa spun si oficial lucrurile astea. Cei de la DNA nu m-au chemat si, daca o sa ma cheme, oricand ma duc, si astazi dupa-amiaza, si maine dimineata, ca sa lamurim lucrurile astea pentru ca nu-mi face nicio placere sa ...citeste mai departe despre "Radu Berceanu apare in dosarul Microsoft: Abia astept sa fiu chemat la DNA" pe Ziare.com

#Radu Berceanu dosar Microsoft, #Berceanu licente Micosoft DNA , #Stiri Administratie