Vouchere epuizate într-un minut, în a treia etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice”

Vineri, 10 Decembrie 2021, ora 10:33
743 citiri
Vouchere epuizate într-un minut, în a treia etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice”
A treia etapa de selectare a voucherelor a durat un minut FOTO Pixabay

În a treia etapă a programului Rabla pentru electrocasnice, vineri, 10 decembrie, voucherele s-au epuizat într-un minut.

„A treia etapa de selectare a voucherelor a durat un minut, de la 10”, informează Ministerul Mediului.

S-au generat 20.700 vouchere:

11.400 pentru aspiratoare5.369 aer condiționat3.931 uscătoare de rufe

Vineri, începând cu ora 10.00, în cadrul programului Rabla pentru electrocasnice se pot genera vouchere pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare.

În prima etapă bugetul s-a epuizat în cinci minute, iar în cea de-a doua în opt minute, mai mulţi utilizatori neputându-se conecta.

AFM anunţă că, vineri, începând cu ora 10:00, se pot genera vouchere pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare.

Valoarea voucherelor este:

400 de lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++;

400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++;

200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

Finanţarea nu poate depăşi 50% din valoarea echipamentelor comercializate prin program.

Bugetul alocat acestei etape este de 6 milioane de lei.

”Voucherele se pot genera până pe 16 decembrie 2021, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape. Având în vedere că în ediţia precedentă, în etapele de selectare a voucherelor, bugetul a fost rezervat integral, ulterior fiind utilizate doar 55% din voucherele rezervate şi ţinând seama de faptul că bugetul alocat este limitat, vă rugăm să generaţi vouchere doar dacă aveţi intenţia de a le utiliza pentru achiziţionarea electrocasnicelor selectate”, a transmis AFM.

Voucherul este nominal şi netransmisibil şi nu poate fi utilizat decât de persoana căreia i-a fost emis, în urma înscrierii în aplicaţia informatică.

În prima etapă bugetul s-a epuizat în cinci minute, iar în cea de-a doua în opt minute, mai mulţi utilizatori neputându-se conecta. ...citeste mai departe despre "Vouchere epuizate într-un minut, în a treia etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice”" pe Ziare.com

#rabla electrocasnice, #vouchere, #Ministerul Mediului , #Stiri Administratie