Protocolul pentru construirea controversatei moschei la Bucuresti, parafat marti

Marti, 28 Iulie 2015, ora 08:41
1088 citiri
Protocolul pentru construirea controversatei moschei la Bucuresti, parafat marti
Foto: Arhiva Ziare.com

Secretariatul de Stat pentru Culte va parafa marti protocolul cu Muftiatul Cultului Musulman din Romania pentru construirea controversatei moschei de la Bucuresti.

La 14 iulie, Victor Opaschi, secretarul de stat pentru Culte, declara ca documentul va fi parafat in cel mult doua saptamani si ca aprobarea acestei constructii este o datorie istorica, scrie Hotnews.

Lacasul de cult ar urma sa aiba o capacitate de circa 1.000 de locuri, un parc pentru copii, o fantana arteziana, un loc de ablutiune (spalare) si o sala de clasa pentru cel mult 20 de copii care doresc sa studieze abecedarul religiei musulmane.

Guvernul a dat Muftiatul Cultului Musulman din Romania, in folosinta gratuita, un teren cu o suprafata de peste 11.000 de metri patrati, pe bd. Expozitiei, in vederea construirii unei moschei.

Reciprocitatea turceasca: Noi le dam moschee, ei ne dau o capela si un camin - ce spune MAE

Construirea moscheii la Bucuresti a dat nastere la reactii virulente atat pe scena ...citeste mai departe despre "Protocolul pentru construirea controversatei moschei la Bucuresti, parafat marti" pe Ziare.com

#moschee Bucuresti protocol parafat, #moschee Bucuresti constructie , #Stiri Administratie