Protestele romanilor, prezentate Parlamentului European: Vrem justitie, nu coruptie! Vrem sa traim in lumina!

Miercuri, 31 Ianuarie 2018, ora 11:00
1167 citiri
Protestele romanilor, prezentate Parlamentului European: Vrem justitie, nu coruptie! Vrem sa traim in lumina!
Foto: Facebook / Siegfried Muresan

O expozitie cu imagini de la protestele care au avut loc in ultimul an in Romania a fost deschisa marti la Parlamentul European, printre invitati fiind si cativa dintre cei care de aproape doua luni participa la protestul mut "Va vedem din Sibiu!".

Unul dintre organizatorii evenimentului cu titlul "Romania in strada: Vrem justitie, nu coruptie" este europarlamentarul Monica Macovei.

Demersul a fost salutat si de seniorul Mihai Sora, unul dintre cei mai indragiti si respectati protestatari #rezist. Filosoful a subliniat ca are mare incredere in "spiritul civic" al tinerilor care ies in strada si e convins ca el "ne poate salva de impostura, de hotie, de asaltul, dezmatul si vacarmul neghiobiei", exprimandu-si speranta ca tinerii vor gasi la Bruxelles "fiinte responsabile" care sa ii asculte si sa ii inteleaga.

"Toti cei care ati venit la aceasta expozitie sunteti oameni liberi", a subliniat in discursul sau Monica Macovei.

"Aceasta este generatia care va schimba Romania si care va lumina Romania si o va duce pe drumul drept inainte. Repet, un drum luminat. Si o generatie compusa nu numai din tineri, e compusa din bunici, din parinti cu copii si din tineri. E o generatie care a inteles ca nu se mai poate asa, cu lichele, cu hoti si ca trebuie sa mergem inainte in lumina. Si de-asta au aprins luminile. Si vedeti lumini de jur imprejurul nostru, pentru ca tot ce vedeti sunt poze reale de la aceste demonstratii."

Citeste mai departe despre "Protestele romanilor, prezentate Parlamentului European: Vrem justitie, nu coruptie! Vrem sa traim in lumina! (Galerie foto & Video) " pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#proteste Romania Parlamentul European expozitie , #Stiri Administratie