Pensionarii protesteaza in fata Guvernului. De ce au iesit in strada si ce solicitari au

Miercuri, 27 Ianuarie 2021, ora 11:56
824 citiri
Pensionarii protesteaza in fata Guvernului. De ce au iesit in strada si ce solicitari au
Preda Nedelcu, presedintele asociatiilor de pensionari/Captura privesc.eu

Actiuni ample de protest ale pensionarilor au loc miercuri in tara. Asta dupa ce pensionarii afiliati la trei mari organizatii participa la doua mitinguri, in Bucuresti, unul in fata Administratiei Prezidentiale, iar celalalt in fata sediului Guvernului, in semn de protest fata de faptul ca pensiile nu au fost majorate cu 40%.

Actiunile de protest sunt organizate de Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania, Uniunea Generala a Pensionarilor din Romania si Federatia Nationala "Unirea" a Pensionarilor din Romania.

Picheteaza prefecturile din fiecare judet

Inainte de debutul mitingurilor din Bucuresti, presedintele Federatiei Nationale a Pensionarilor din Romania, Preda Nedelcu, a declarat ca organizatiile de pensionari au cerut membrilor din toata tara sa iasa miercuri in strada in fata Prefecturilor din fiecare judet.

"Noi am cerut colegilor nostri din tara, organizatiilor de pensionari, ca astazi la ora 11, cand noi ne aflam in Piata Victoriei, dumnealor se vor afla in fata prefecturilor din intreaga tara", a afirmat presedintele Federatiei Nationale a Pensionarilor din Romania.

VIDEO Senatoarea AUR Diana Sosoaca a plecat din studioul Antena 3 dupa un schimb dur de replici cu Mihai Gadea: "Se vede ca sunteti abuzata"Pensia de stat va fi 32% din ultimul salariu doar in anumite conditiiToate pensiile vor fi recalculate. Anuntul facut de ministrul Muncii, Raluca TurcanVIDEO Podul de peste Dunare de la Braila: inginerii se pregatesc pentru suspendarea celor 81.000 de kilometri de cabluriVIDEO Povestea copilului crescut intr-un orfelinat al groazei si ajuns director de scoala: "Am luat ce e mai bun de la oameni" ...citeste mai departe despre "Pensionarii protesteaza in fata Guvernului. De ce au iesit in strada si ce solicitari au" pe Ziare.com

#pensionari, #pensionari Romania, #pensionari proteste, #Preda Nedelcu pensionari, #proteste Bucuresti , #Stiri Administratie