Proteste in Bucuresti, la 24 de ani de la Revolutie: Libertate! Demisia! Jos Ponta!

Sambata, 21 Decembrie 2013, ora 23:37
1614 citiri
Proteste in Bucuresti, la 24 de ani de la Revolutie: Libertate! Demisia! Jos Ponta!
Foto: Rezistenta Urbana

Un miting de proportii a avut loc, sambata seara, la Bucuresti. Oamenii s-au adunat inca de la ora 17:30, in Piata Universitatii, iesind in strada pentru a 12-a saptamana consecutiva, pentru a scanda de aceasta data lozinci impotriva Guvernului.

Protestatarii au plecat din Piata Universitatii, au mers in Piata Victoriei, la sediul Guvernului, unde au fost intampinati de un dispozitiv impresionant de jandarmi, pentru ca apoi sa revina la Universitate, trecand si prin Piata Revolutiei.

Multimea a fost formata din cei care au protestat saptamani la rand fata de proiectul Rosia Montana, dar si fata de explorarea gazelor de sist la Pungesti, din revolutionari si rude ale celor care si-au pierdut viata la Revolutia din 1989, dar si din trecatori, oameni de toate varstele, unii insotiti chiar de copii.

Oamenii au scandat lozinci antiguvernamentale si au prezentat un manifest in 10 puncte, prin care cereau inclusiv demisia Guvernului Victor Ponta, dar si a presedintelui Traian ...citeste mai departe despre "Proteste in Bucuresti, la 24 de ani de la Revolutie: Libertate! Demisia! Jos Ponta!" pe Ziare.com

#protest piata universitatii sambata 21 decembrie, #revendicari protestatari PIata Universitatii, #protest Rosia Montana Bucuresti, #protest Universitate circulatie blocata , #Stiri Administratie