Protest cu masinile pe un drum national din Galati: Ne-am saturat de gropi si de nepasare!

Duminica, 10 Septembrie 2017, ora 14:39
1174 citiri
Protest cu masinile pe un drum national din Galati: Ne-am saturat de gropi si de nepasare!
Foto: Arhiva/Ziare.com

Cateva zeci de soferi din judetul Galati au protestat cu masinile, duminica, pe DN 24D, pentru a atrage atentia autoritatilor asupra starii drumului, cu gropi si denivelari, ei solicitand asfaltarea soselei nationale, montarea de indicatoare rutiere si infiintarea unor benzinarii.

Soferii protestatari s-au mobilizat pe Facebook si s-au strans pe DN 24 D, in zona Padurii Garboavele, de unde au pornit cu masinile, cu viteza redusa, pana in comuna Valeni.

Cei prezenti la actiunea de protest s-au plans de starea drumului, spunand ca din cauza gropilor si denivelarilor isi strica masinile. Totodata, ei au pus pe geamurile masinilor afise cu mesaje precum "Va rugam asfaltati drumul" si "Ne-am saturat de gropi si de nepasare".

"Am initiat protestul pe Facebook, exasperati de starea deplorabila a drumului, pentru ca de 25 de ani se fac numai peticiri, dar niciodata nu se asfalteaza. Suntem nemultumiti ca nu exista servicii pe acest drum, respectiv nu este nicio benzinarie, iar acolo unde s-au mai facut carpeli calitatea asfaltului este foarte proasta. De pilda, acum doua saptamani s-au acoperit niste gropi, dar asfaltul a sarit", a afirmat unul din protestatari, Florin Vlad, din comuna galateana Cuca.

El a spus ca vor fi initiate noi proteste pana cand CNAIR va asfalta drumul.

Protestul nu a fost autorizat, iar un echipaj de Politie i-a insotit pe soferi pe tot trasel, atragandu-le atentia sa nu blocheze drumul.

DN 24 D face legatura intre Galati, localitatile Cuca, Valeni si Barlad. ...citeste mai departe despre "Protest cu masinile pe un drum national din Galati: Ne-am saturat de gropi si de nepasare!" pe Ziare.com

#protest asfaptare drum national Galati , #Stiri Administratie