Proiect unic in Europa, intr-un parc din Bucuresti: Satul biblic

Luni, 07 Aprilie 2014, ora 10:11
2319 citiri
Proiect unic in Europa, intr-un parc din Bucuresti: Satul biblic
Foto: satulbiblic.ro

Parcul Titan din capitala va fi gazda unui eveniment unic in Europa: o suprafata de 3.000 de metri patrati a parcului se va transforma intr-un sat biblic traditional.

Acest proiect se va derula cu prilejul Sarbatorilor de Paste, in perioada 7-17 aprilie 2014, iar vizitatorii vor putea observa stilul de viata al personajelor antice si vor putea invata, in cadrul unor lectii deschise, indemanari ale oamenilor din acele vremuri.

Inaugurarea oficiala a satului biblic va avea loc luni, 7 aprilie, orele 11:00 iar intrarea in istoria acelor vremuri va incepe odata cu deschiderea marii porti a satului, strajuita de soldati.

O noua lume, plina de surprize, asteapta sa fie redescoperita prin intermediul tuturor simturilor si sa creeze amintiri de neuitat in mintea copiilor, tinerilor si a oricarui vizitator.

Construit ca un sat biblic autentic, realizat in colaborare cu Ambientfilm, proiectul cuprinde case si ateliere traditionale, cetatenii satului urmand sa fie imbracati in haine ...citeste mai departe despre "Proiect unic in Europa, intr-un parc din Bucuresti: Satul biblic" pe Ziare.com

#parc Titan sat biblic, #sat biblic paste, #animale biblice parc Titan , #Stiri Administratie