Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Progrese la Magistrala 4: Cand vom avea metrou pana la Lacul Straulesti

Progrese la Magistrala 4: Cand vom avea metrou pana la Lacul Straulesti
Lucrarile de executie la cel de-al doilea tunel de pe interstatia Straulesti - Laminorului, incepute la 20 iulie, s-au finalizat vineri, dupa ce Tunelling Boring Machine a spart peretele mulat si a intrat in statia Laminorului.

Lucrarile au fost efectuate pe Magistrala 4 a metroului bucurestean, pe sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti, care are o lungime de 607 metri liniari.

Magistrala 4 extinsa cu doua statii -Laminorului si Straulesti

Potrivit Metrorex, lucrarile s-au derulat in conditii tehnice de siguranta, cu functionarea corespunzatoare a tuturor instalatiilor care concura la realizarea acestui tip de lucrari.

Metrorex estimeaza ca in prima parte a anului 2016 structura tunelelor va fi gata. Termenul preconizat pentru finalizarea sectiunii Parc Bazilescu - Straulesti este al doilea semestru al anului viitor.

Pas important pentru lucrarile de la magistrala M4 de metrou, spre Laminorului (Video)

"Magistrala 4: Racordul 2. Sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti" ...citeste mai departe despre "Progrese la Magistrala 4: Cand vom avea metrou pana la Lacul Straulesti" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 863 ori