Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Programul supermarketurilor, mall-urilor si bancilor in a doua zi de Paste

Programul supermarketurilor, mall-urilor si bancilor in a doua zi de Paste
Dupa ce sambata au inchis mai devreme, iar duminica, de Paste, au fost inchise toata ziua, unele supermarketuri incep, luni, sa isi deschida portile, in timp ce altele raman inchise. Dintre cele care se deschid, majoritatea au program scurt.

Astfel, Kaufland va avea, luni, 17 aprilie, program scurt: magazinele vor fi deschise de la 9:00, iar ora inchiderii va varia in functie de magazin, in intervalul 14:00 - 16:00. Consulta programul magazinelor Kaufland aici.

Magazinele Carrefour vor fi deschise luni incepand cu ora 08:00 si pana la 22:00. Afla aici programul magazinelor Carrefour

Si unele magazine Mega Image vor fi deschise luni, insa programul difera de la unitate la unitate. Consulta programul magazinelor Mega Image aici.

LIDL a decis si anul acesta ca toti angajatii din cele peste 200 de magazine din intreaga tara sa beneficieze de doua zile libere cu ocazia Sarbatorilor Pascale. Astfel, magazinele Lidl sunt inchise pe 16 si 17 aprilie, in prima si a doua zi de Paste, urmand ca activitatea sa fie reluata pe 18 aprilie. Vezi aici programul magazinelor LIDL.

Magazinele Auchan reintra in programul zilnic normal, incepand cu 17 aprilie. Programul magazinelor Auchan il poti consulta aici.

Magazinele Coravor avea, luni, deschis intre 08:00 la 21:00 ori 22:00, in functie de unitate. Vezi programul magazinelor Cora aici.

Si magazinele Profi isi reiau activitatea luni, dar vor avea program redus, intre 10:00 si 18:00.Si mall-urile isi reiau programul normal, dupa ce de Paste au fost inchise sau au avut program redus.

In centrul Baneasa Shopping City, magazinul si restaurantul Ikea vor fi inchise si in data de 17 aprilie.

Bancile, in schimb, vor fi inchise si luni, cu exceptia unor unitati din mall-uri. ...citeste mai departe despre "Programul supermarketurilor, mall-urilor si bancilor in a doua zi de Paste" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2379 ori