Procurorul general, despre modificarea Codurilor: Un proiect de lege penibil, trebuie sa avem incredere in Justitie

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 12:19
1075 citiri

Procurorul general, Augustin Lazar, este de parere ca o ordonanta de modificare a Codurilor Penale reprezinta "un proiect de lege penibil" si ca trebuie avuta incredere in Justitie.

"Este un proiect de lege penibil. Eu zic ca vointa legiuitorului a fost foarte clara atunci cand a incriminat aceste fapte", a spus Lazar, referitor la actul normativ de modificare a Codurilor Penale.

"Daca s-au inceput aceste cauze, ele trebuie sa mearga la instanta, sau sa avem incredere in judecatorii care le vor judeca. Justitia este ceva foarte serios si doresc sa va asigur ca nimeni nu se gandeste sa faca altceva decat sa-si indeplineasca in mod corect atributiile de serviciu.

Judecatorii si procurorii se gandesc ca, la fel cum raspund cei care au incalcat legea, si ei pot sa raspunda, si au un sentiment al responsabilitatii cand administreaza un dosar", a mai subliniat Augustin Lazar.

Totodata, acesta a tinut sa precizeze ca "magistratii sunt oameni seriosi" si ca "trebuie sa avem ...citeste mai departe despre "Procurorul general, despre modificarea Codurilor: Un proiect de lege penibil, trebuie sa avem incredere in Justitie" pe Ziare.com

#Augustin Lazar modificare Coduri Penale, #ordonanta modificare Coduri Penale, #procuror general incredere justitie, #Ministerul Justitiei proiect gratiere, #Ministerul Public gratiere amnistie , #Stiri Administratie