Procurorul care a instrumentat dosarul lui Voiculescu, retinut de DNA: Ce acuzatii noi i se aduc

Joi, 09 Iulie 2015, ora 17:57
1395 citiri
Procurorul care a instrumentat dosarul lui Voiculescu, retinut de DNA: Ce acuzatii noi i se aduc
Foto: B1TV

Emilian Eva (foto), procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, a fost retinut, joi dupa-amiaza, pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat in fata Inaltei Curti de Casatie cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Emilian Eva a fost procuror de caz in dosarul ICA, in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. El fusese pus sub control judiciar pentru 60 de zile inca din data de 26 iunie, dupa o serie de perchezitii efectuate inclusiv la domiciliul sau.

Procurorul din cazul Voiculescu, sub control judiciar: Cum facea afaceri cu tablouri

Procurorii DNA il acuza pe Emilian Eva de luare de mita, spalare de bani, efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia si fals in declaratii, se arata intr-un comunicat remis presei.

In ordonanta procurorilor se arata ca in perioada mai - iunie 2014, cand o ruda a sa era internata in spital, Emilian Eva i-a solicitat unui medic sa ii acorde acesteia toata atentia ...citeste mai departe despre "Procurorul care a instrumentat dosarul lui Voiculescu, retinut de DNA: Ce acuzatii noi i se aduc" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Emilian Eva retinut DNA, #procuror Voiculescu retinut DNA , #Stiri Administratie