Procurorii fac cercetari pentru trafic de influenta si cumparare de influenta in cazul Apa Nova

Joi, 24 Septembrie 2015, ora 13:49
950 citiri
Procurorii fac cercetari pentru trafic de influenta si cumparare de influenta in cazul Apa Nova
Foto: Ziare.com

Procurorii DNA Ploiesti, care ridica joi documente de la Primaria Capitalei, Primaria sectorului 1 si de la Apa Nova, fac cercetari in acest caz cu privire la infractiuni de trafic de influenta si cumparare de influenta.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, dosarul vizeaza fapte comise in perioada 2008-2015 de catre persoane din administratia publica locala, respectiv de la Primaria Capitalei si de la Primaria sectorului 1, dar si de catre reprezentanti ai Apa Nova, in urma carora a fost crescut, in mod nejustificat, pretul serviciului de furnizare a serviciilor de apa si canalizare in Bucuresti.

DNA ridica documente de la Apa Nova Bucuresti si Primaria Sectorului 1

De asemenea, procurorii DNA Ploiesti fac, joi, perchezitii si la cinci locuinte si sedii de firme care au legatura cu faptele vizate.

Conform surselor citate, mai multe persoane sunt asteptate sa fie duse la audieri, la sediul DNA Ploiesti, dupa finalizarea descinderilor.

Procurorii DNA Ploiesti ...citeste mai departe despre "Procurorii fac cercetari pentru trafic de influenta si cumparare de influenta in cazul Apa Nova" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#DNA Apa Nova, #trafic influenta Apa Nova, #cumparare influenta Apa Nova , #Stiri Administratie