Procurorii DNA cer doar arest la domiciliu pentru Urdareanu si arest preventiv pentru Nichita

Vineri, 30 Octombrie 2015, ora 15:09
1179 citiri
Procurorii DNA cer doar arest la domiciliu pentru Urdareanu si arest preventiv pentru Nichita
Foto: Digi24

Procurorii DNA au cerut, vineri, Tribunalului Bucuresti sa incuviinteze arestarea preventiva a primarului suspendat al Iasiului, Gheorghe Nichita, si sa ia masura arestului la domiciliu pentru Tiberiu Urdareanu, patronul UTI.

Cei doi au fost retinuti joi seara si sunt prezentati astazi in fata judecatorilor, care vor decide ce masuri se impun, relateaza B1TV.

In comunicatul remis presei joi seara de DNA se preciza ca "inculpatii Nichita Gheorghe si Urdareanu Tiberiu urmeaza sa fie prezentati Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile".

Conform B1TV, este posibil ca procurorii sa fi avut in vedere faptul ca potrivit probelor aflate la dosar, Gheorghe Nichita este cel care l-ar fi contactat pe Urdareanu pentru a-i propune afacerea si a-i cere mita.

Insa, conform Digi24, Tiberiu Urdareanu a recunoscut acuzatiile. El a declarat in fata procurorilor ca a avut o intalnire cu Gheorghe Nichita si ca acesta i-a promis ca nu vor fi probleme in ...citeste mai departe despre "Procurorii DNA cer doar arest la domiciliu pentru Urdareanu si arest preventiv pentru Nichita" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Urdareanu arest domiciliu, #Gheorghe Nichita arest preventiv , #Stiri Administratie