Problemele cu justitia ii strica afacerile cu marmura lui Videanu

Marti, 21 Aprilie 2015, ora 17:54
1085 citiri
Problemele cu justitia ii strica afacerile cu marmura lui Videanu

Avocatul lui Adriean Videanu, Cristian Ene, a declarat marti, la ICCJ, ca a cerut incuviintarea instantei ca clientul sau sa paraseasca tara in perioada 25 aprilie - 9 mai pentru a merge in Arabia Saudita sa poarte negocieri cu cumparatori de marmura, el fiind singurul exportator din Romania.

Adriean Videanu, judecat sub control judiciar in dosarul "Bica 2", a cerut instantei supreme incuviintarea de a parasi tara in perioada 25 aprilie - 9 mai, solicitarea fiindu-i respinsa.

Videanu a formulat o contestatie, care se judeca marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Avocatul sau, Cristian Ene, a declarat ca firmele lui Adriean Videanu sunt singurele exportatoare de marmura din Romania si ca acesta trebuie sa mearga in Arabia Saudita pentru a purta negocieri cu persoane interesate de achizitia de marmura si sa incheie contracte pentru exportarea acestui material.

Judecatorii instantei supreme au ramas in pronuntare si urmeaza sa decida daca ii vor permite ...citeste mai departe despre "Problemele cu justitia ii strica afacerile cu marmura lui Videanu" pe Ziare.com

#Adriean Videanu control judiciar, #Adriean Videanu Bica 2, #Adriean Videanu afaceri, #Adriean Videanu Arabia Saudita , #Stiri Administratie