Probleme la TAROM: Trei curse au vineri intarzieri, dupa ce joi ministrul Apararii a ramas blocat la Bruxelles

Vineri, 10 Noiembrie 2017, ora 09:26
1175 citiri
Probleme la TAROM: Trei curse au vineri intarzieri, dupa ce joi ministrul Apararii a ramas blocat la Bruxelles
Foto: Arhiva/Ziare.com

Trei zboruri TAROM vor inregistra, vineri, intarzieri cuprinse intre 45 de minute si o ora si 45 de minute in urma reprogramarii, din motive tehnice, a cursei Bruxelles - Bucuresti, informeaza compania pe propria pagina de Internet.

"Compania TAROM informeaza ca aeronava programata sa opereze astazi (joi, n.red.), 9 noiembrie 2017, cursa ROT 374 Bruxelles-Bucuresti a necesitat verificari suplimentare la sistemul de navigatie. Dupa evaluarea tehnica a aeronavei, compania TAROM a luat decizia reprogramarii cursei ROT 374 pentru maine (vineri, n.r.), 10 noiembrie 2017, cu o ora estimata de decolare 10:45 (ora locala).

Ca urmare a reprogramarii cursei RO 374 Bruxelles - Bucuresti, urmatoarele zboruri vor avea intarzieri: ROT 301/2 Bucuresti-Frankfurt-Bucuresti se estimeaza o intarziere de 45 de minute; ROT 225/6 Bucuresti-Praga-Bucuresti se estimeaza o intarziere de 1 h si 45 de minute; ROT383/4 Bucuresti-Paris-Bucuresti se estimeaza o intarziere de 1 h", precizeaza compania, potrivit Agerpres.

Amintim ca aeronava Tarom Bruxelles-Bucuresti nu a putut decola, joi seara, pasagerii fiind tinuti in avion timp de aproximativ o ora si jumatate, dupa care li s-a comunicat sa coboare, pentru ca avionul nu va putea pleca din cauza unei defectiuni tehnice.

Printre pasageri se aflau si ministrul Apararii, Mihai Fifor, comisarul european Corina Cretu, mai multi europarlamentari si primarul sectorului 5, Daniel Florea.

Cursa Tarom era programata sa decoleze de la Bruxelles la ora 19:55 si sa aterizeze la Bucuresti la ora 23:35.

Aceasta a fost a treia cursa Tarom anulata din cauza defectiunilor tehnice in interval de o luna. ...citeste mai departe despre "Probleme la TAROM: Trei curse au vineri intarzieri, dupa ce joi ministrul Apararii a ramas blocat la Bruxelles" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tarom avion defectiuni ministrul Apararii , #Stiri Administratie