Investitor in turism, despre situatia romanilor blocati in Mexic: "Principalele probleme sunt legate de imigratia ilegala in SUA"

Miercuri, 03 Februarie 2021, ora 21:16
529 citiri
Investitor in turism, despre situatia romanilor blocati in Mexic: "Principalele probleme sunt legate de imigratia ilegala in SUA"
Politia actionand pe strazile orasului mexican Cancun FOTO Hepta

Razvan Pascu, investitor in turism, a opinat despre situatia romanilor blocati pe aeroportul din Mexic, carora li s-a refuzat accesul fara un motiv clar.

Pascu este de parere ca problema are legatura cu imigratia ilegala masiva in Statele Unite ale Americii, fiind tot mai multi romani care calatoresc in Mexic in acest scop.

"Principalele probleme se pare ca sunt legate de imigratia ilegala in SUA, se pare ca sunt tot mai multi romani care intra in Mexic cu acest gand. De asemenea, romanii sunt printre nationalitatile cu cele mai multe infractiuni in Mexic, cele mai multe fiind legate de fraude cu bancomate sau cu carduri bancare si tentative de trecere ilegala a frontierei cu SUA", a scris Razvan Pascu pe Facebook.

El mai sustine ca nu exista o legatura cu pandemia, asa cum sugereaza Ambasada Romaniei din Mexic.

"Situatia nu are absolut nicio legatura cu pandemia, asa cum lasa sa se inteleaga Ambasada Romaniei din Mexic. Care ambasada este, in opinia mea, absolut degeaba. Cele mai cretine raspunsuri sunt trimise turistilor pe email de catre ambasada Romaniei din Mexic si de luni de zile singurul lucru pe care il scrie ambasada noastra de acolo atat in email-uri, cat si pe site-ul MAE, este ca nu ne recomanda sa calatorim in Mexic.

Dar nu exista absolut nicio restrictie oficiala de calatorie pentru romani sau europeni. MAE face asta doar ca se se spele pe maini si sa fie acoperiti, iar acelasi lucru se intampla pe site-ul MAE cu zeci de tari din lume", mai scrie Razvan Pascu pe Facebook.

Mai puteti citi:

Dactilografa PSD care a ajuns cel mai bine platit bugetar din Romania. Cu venituri de 18.000 de euro pe luna, castiga mai mult decat premierul FranteiPreviziuni pentru criptomonede: Bitcoin va deveni opera de arta, iar Ethereum "la fel de polivalent precum argintul"Dramele nespuse ale prostituatelor romance din Europa. Unele au coduri de bare si valoarea de negot tatuate pe mainiScandalul cresterilor de salarii la Metrorex continua: Sefii sindicalistilor le cer colegilor sa lanseze comentarii critice pe pagina de Facebook a ministrului TransporturilorVIP-urile care au dat in judecata vedetele postului Antena 3 si au castigat daune morale de mii de euro ...citeste mai departe despre "Investitor in turism, despre situatia romanilor blocati in Mexic: "Principalele probleme sunt legate de imigratia ilegala in SUA"" pe Ziare.com

Senatoare PNL: „TikTok este un spaţiu al teribilismului. Românii trebuie să fie informaţi despre pericolul extremist”
Senatoare PNL: „TikTok este un spaţiu al teribilismului. Românii trebuie să fie informaţi despre pericolul extremist”
Senatoarea Nicoleta Pauliuc, președinta Organizaţiei Femeilor Liberale a pledat, luni, 25 martie, pentru un acces ponderat al tinerilor la unele aplicaţii de pe internet, dar a atras atenţia...
#Mexic, #SUA, #romani, #aeroport, #imigratie, #ilegal, #ilegal sua, #trafic persoane Mexic, #Rechinul , #Stiri Administratie