Printesa Lia discuta direct cu Dan Andronic despre retrocedari (Interceptari)

Sambata, 12 Decembrie 2015, ora 16:46
1007 citiri
Printesa Lia discuta direct cu Dan Andronic despre retrocedari (Interceptari)
Foto: site Paul al Romaniei

Printesa Lia i-a vorbit jurnalistului Dan Andronic despre necesitatea gasirii unui "om potrivit" pentru a avea succes in demersurile de recuperare a bunurilor revendicate, potrivit referatului prin care procurorii DNA au cerut sambata arestarea preventiva a printului Paul in dosarul privind retrocedarea nelegala a Fermei Baneasa.

Afirmatia este facuta intr-o convorbire pe care cei doi au avut-o in anul 2011, ceea ce, potrivit procurorilor, demonstreaza ca discutiile intre cumparatorul de influenta si ceilalti membri ai grupului infractional nu s-au purtat doar prin intermediul lui Remus Truica, ci si direct:

"doamna: Buna dimineata! Bine. Deoarece timpul trece repede, am avea vreo posibilitate ca azi sa-ti dau originalele si sa vorbim despre... sau tu stii cel mai bine ce sa faci pentru a gasi pe cineva despre care a zis partenerul ca avem nevoie imediat.

Andronic: Azi... de la 12:00 am o multime de intalniri, dar... i le poti da lui Marius... Marius...

doamna: Este atat de ...citeste mai departe despre "Printesa Lia discuta direct cu Dan Andronic despre retrocedari (Interceptari)" pe Ziare.com

#Paul Lia Andronic DNA, #Paul Lia stenograma Andronic Truica , #Stiri Administratie