Principesa Margareta si principele Radu s-au dus in Elvetia. Cum se simte regele Mihai

Luni, 10 Aprilie 2017, ora 12:45
3143 citiri
Principesa Margareta si principele Radu s-au dus in Elvetia. Cum se simte regele Mihai
Foto: Arhiva Ziare.com

Principesa mostenitoare Margareta si principele Radu, insotiti de principesa Maria, se afla pentru cateva zile alaturi de regele Mihai I, la resedinta privata din Elvetia, a anuntat, luni, familia regala, precizand ca starea de sanatate a regelui este stabila, acesta fiind supravegheat permanent de o echipa medicala.

Potrivit sursei citate, regele Mihai I, principesa mostenitoare Margareta, principele Radu si principesa Maria petrec impreuna momente in familie, in zilele care preced sarbatoarea Pastelui.

"Regele Mihai I este inconjurat permanent de o eminenta echipa medicala, de membri ai casei Majestatii Sale detasati in Elvetia si de doua maicute ortodoxe. Starea de sanatate a Majestatatii Sale este stabila", se mentioneaza pe pagina de Facebook a Familiei Regale.

Regele Mihai I - ultimul monarh din tarile Europei de Est, care in 25 octombrie 2016 a implinit 95 de ani - s-a retras din viata publica la inceputul lunii martie a anului trecut, cand a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant si leucemie cronica si a fost supus unei interventii chirurgicale la o clinica din Lausanne. ...citeste mai departe despre "Principesa Margareta si principele Radu s-au dus in Elvetia. Cum se simte regele Mihai" pe Ziare.com

#regele Mihai stare sanatate, #rege Mihai bolnav, #familie regala sarbatori Paste , #Stiri Administratie