Principalele surse de ingrijorare pentru romani sunt sanatatea si banii - Sondaj INSCOP

Luni, 09 Noiembrie 2015, ora 12:05
982 citiri
Principalele surse de ingrijorare pentru romani sunt sanatatea si banii - Sondaj INSCOP
Foto: Arhiva Ziare.com

Majoritatea romanilor considera ca tara se indreapta intr-o directie gresita, cei mai multi fiind ingrijorati de posibilitatea inrautatirii starii de sanatate si a diminuarii veniturilor.

Astfel, 51,5% dintre respondenti sunt de parere ca directia este gresita (fata de 48,5% in septembrie), 35,9% considera ca Romania se indreapta intr-o directie buna (fata de 42,3% in septembrie), iar 12,7% nu stiu sau nu raspund (fata de 9,2% in septembrie), conform unui sondaj realizat de INSCOP Research, la comanda cotidianului "Adevarul", in perioada 23 octombrie - 1 noiembrie.

Inrautatirea starii de sanatate conduce in topul surselor de ingrijorare cu 23,3% dintre optiuni (fata de 18,4% in septembrie). Urmeaza diminuarea veniturilor, cu 16% dintre optiuni (fata de 18,6% in septembrie), posibilitatea unui conflict/razboi in zona, care ii ingrijoreaza pe 14,2% dintre respondenti (fata de 18,4% in septembrie) si cresterea preturilor, cu 13,1% dintre optiuni (fata de 9,7% in ...citeste mai departe despre "Principalele surse de ingrijorare pentru romani sunt sanatatea si banii - Sondaj INSCOP" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sondaj romani surse ingrijorare, #sondaj INSCOP romani , #Stiri Administratie