Primul sot al Mihaelei Radulescu, condamnat la inchisoare cu executare

Luni, 09 Iunie 2014, ora 20:04
1711 citiri
Primul sot al Mihaelei Radulescu, condamnat la inchisoare cu executare

Primul sot al Mihaelei Radulescu, Bogdan Radulescu, a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la un an si sase luni de inchisoare cu executare, pentru ca a pus in circulatie produse care purtau o marca identica sau similara cu cea a unor branduri internationale.

Instanta Tribunalului Bucuresti il obliga pe Radulescu, prin sentinta data in acest dosar, sa plateasca partilor civile - mai multe brand-uri de lux - echivalentul in lei a peste 8.500 de euro la cursul BNR de la data efectuarii platii.

Astfel, Companiei Hermes International va trebui sa-i plateasca suma de 500 de euro, Companiei Bvulgari SPA, 4.000 de euro, Companiei Louis Vuitton Malletier - tot 4.000 de euro, iar Companiei Christian Dior Couture - 100 de euro.

"Dispune confiscarea urmatoarelor bunuri, ambalate intr-o cutie de carton de culoare neagra, (...): 202 inele metalice cu inscriptia "Bvulgari", sapte lantisoare si trei pandantive cu sigla Bvulgari, opt bratari cu sigla Hermes, 176 inele metalice Louis ...citeste mai departe despre "Primul sot al Mihaelei Radulescu, condamnat la inchisoare cu executare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sot Mihaela Radulescu condamnat inchisoare, #sot Mihaela Radulescu condamnat , #Stiri Administratie