Primarul Resitei a fost arestat

Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 18:42
784 citiri
Primarul Resitei a fost arestat
Foto: Ziare.com

Magistratii Tribunalului Timis au hotarat, vineri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului Resitei, Stepanescu Mihai, pentru luare de mita, admitand astfel cererea procurorilor DNA Timisoara.

"Judecatorii Tribunalului Timis au hotarat 30 de zile de arest preventiv pentru Stepanescu Mihai, dar imediat, prin avocatul sau, a depus contestatie care va fi judecata cel mai probabil luni", a declarat Lavinia Biris, purtator de cuvant al Tribunalului Timis.

Primarul a fost retinut, joi seara, pe baza de Ordonanta, pentru 24 de ore, dupa audieri care au durat aproape patru ore in sediul DNA Timisoara.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, in perioada noiembrie 2014 - noiembrie 2015, Stepanescu Mihai, in calitate de primar al municipiului Resita, "a pretins si primit diverse sume de bani ori bunuri si servicii de la un om de afaceri, pentru a-si exercita in mod necorespunzator atributele functiei de primar, in sensul atribuirii in mod discretionar a unor contracte de ...citeste mai departe despre "Primarul Resitei a fost arestat" pe Ziare.com

#primar Resita arestat, #primar Resita DNA, #primar Resita arestat mita , #Stiri Administratie