Primarul interimar al Capitalei a demis directorii de la Cultura, Monumente si Audit Intern

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 18:24
843 citiri
Primarul interimar al Capitalei a demis directorii de la Cultura, Monumente si Audit Intern
Foto: Arhiva / Digi24

Directorii directiilor de Cultura, Monumente si Audit Intern au fost demisi, odata cu cel de la Administratia Spitalelor, iar posturile vor fi ocupate prin concurs, a anuntat, miercuri, primarul general interimar al Capitalei, Stefanel Marin.

Edilul a spus ca directorul de la Administratia Spitalelor a fost demis, impreuna cu ceilalti trei directori, in urma unei analize interne pe care a facut-o.

"Este vorba de cativa directori, si nu vreau sa creez vreun val, departe de mine acest gand. Sunt si directori competenti pe care-i vad ca muncesc", a spus primarul interimar al Capitalei.

Prima decizie a primarului interimar al Capitalei: Ce le-a pregatit bucurestenilor

Stefanel Marin a precizat ca in locul directorilor de la Administratia Spitalelor si directiile Cultura, Monumente si Audit Intern au fost desemnate, provizoriu, alte persoane, urmand ca posturile sa fie ocupate prin concurs.

"In 60 de zile va fi organizat concurs, pentru ca toate posturile sunt libere acum si ...citeste mai departe despre "Primarul interimar al Capitalei a demis directorii de la Cultura, Monumente si Audit Intern" pe Ziare.com

#Stefanel Marin demis directori primarie, #Stefanel Marin primar interimar , #Stiri Administratie