Primarul din Tulcea retinut de DNA pentru luare de mita in legatura cu un apartament

Vineri, 29 Mai 2015, ora 10:51
1066 citiri
Primarul din Tulcea retinut de DNA pentru luare de mita in legatura cu un apartament

Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, retinut intr-un dosar privind fapte de coruptie, este acuzat de catre procurori de luare de mita in legatura cu un apartament si a primit foarte rau vestea retinerii, sustine avocatul Teodor Borisov, adaugand ca sotia edilului a fost pusa sub control judiciar.

Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, a fost retinut, joi seara, de catre procurorii anticoruptie, in urma perchezitiilor facute la sediul primariei, la locuinta sa si la mai multe firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise anul trecut, edilul fiind scos cu catuse la maini din sediul DNA Galati.

Teodor Borisov, avocatul lui Constantin Hogea, a afirmat, joi noapte, la iesirea din sediul DNA Galati, raspunzand intrebarilor jurnalistilor, ca primarul din Tulcea este acuzat de luare de mita in legatura cu un apartament.

"Avem o infractiune de luare de mita din 2009, este vorba de domnul primar, si o fapta din 2015, din zona aceasta, ianuarie - februarie, nici ...citeste mai departe despre "Primarul din Tulcea retinut de DNA pentru luare de mita in legatura cu un apartament" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#primar Tulcea retinut apartament, #primar Tulcea retinut, #primar Tulcea retinut DNA , #Stiri Administratie