Primarul din Tulcea, arestat preventiv: Ar fi luat mita un apartament

Vineri, 29 Mai 2015, ora 22:19
891 citiri
Primarul din Tulcea, arestat preventiv: Ar fi luat mita un apartament

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, retinut de DNA pentru luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in urma unei decizii de vineri a Tribunalului Galati, care a dispus instituirea controlului judiciar in cazul lui Cornel Georgescu, administrator al unei firme.

Constantin Hogea si Cornel Constantin Georgescu, retinuti de DNA pentru mai multe infractiuni, au fost dusi, vineri, la Tribunalul Galati, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Magistratii Tribunalului Galati au admis propunerea procurorilor DNA de arestare preventiva a primarului din Tulcea, Constantin Hogea, acuzat de luare de mita si de efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, iar in cazul lui Cornel Constantin Georgescu, instanta a decis instituirea controlului judiciar.

Primarul din Tulcea retinut de DNA pentru luare de mita in legatura cu un apartament (Video)

Inainte de hotararea instantei, Eugen Morozov, unul dintre avocatii ...citeste mai departe despre "Primarul din Tulcea, arestat preventiv: Ar fi luat mita un apartament" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#primar Tulcea arestat, #Constantin Hogea arestat , #Stiri Administratie