Primarul din Miercurea Ciuc, trimis in judecata, a demisionat: Un gest de onoare si moralitate

Miercuri, 17 Iunie 2015, ora 22:49
1013 citiri
Primarul din Miercurea Ciuc, trimis in judecata, a demisionat: Un gest de onoare si moralitate
Foto: captura YouTube / Twinning Gyula

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert-Kalman, si-a dat demisia din functie, dupa ce a fost trimis in judecata de DNA, intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu.

Informatia a fost confirmata de avocatul lui Raduly Robert-Kalman, Milu Timoce, care a declarat ca primarul era hotarat sa renunte la aceasta demnitate si a spus ca este un gest de onoare si de moralitate.

"In cursul zilei de astazi, ca urmare a dispunerii trimiterii in judecata de catre DNA, domnul primar si-a dat demisia si a renuntat la functia de primar al municipiului Miercurea Ciuc. Dansul a spus ca este un gest de onoare si de moralitate, pana la urma, in contextul in care procurorii DNA l-au trimis in judecata si dansul a spus ca nu se va mai putea prezenta in fata comunitatii in acest context si sa reprezinte comunitatea din municipiu", a declarat avocatul Milu Timoce.

UDMR face zid in jurul edililor din Miercurea Ciuc si protesteaza la adresa "hartuirii" lor

Primarul si ...citeste mai departe despre "Primarul din Miercurea Ciuc, trimis in judecata, a demisionat: Un gest de onoare si moralitate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#primar Miercurea Ciuc demisionat DNA, #primar UDMR Miercurea Ciuc demisie , #Stiri Administratie