Primarul din Miercurea Ciuc, infractiuni pe 10.000 de euro lunar: Scheme cu Vodafone, Dedeman si alte firme

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 10:50
1487 citiri
Primarul din Miercurea Ciuc, infractiuni pe 10.000 de euro lunar: Scheme cu Vodafone, Dedeman si alte firme

Primarul din Miercurea Ciuc, Robert-Kalman Raduly, ar fi primit lunar mita de 10.000 de euro de la firma care taxeaza locurile de parcare in municipiu, au declarat, miercuri, surse judiciare.

Procurorii DNA efectueaza miercuri perchezitii la sediul Primariei Miercurea Ciuc, la locuintele primarului Robert-Kalman Raduly si viceprimarului Domokos Szoke, dar si la sediile firmelor Garden Center Grup SRL, Topo Service SA, domiciliul lui Eross Zoltan si sediul RVA Mures Insolvency Specialists.

Sursele citate de Agerpres sustin ca in cauza sunt implicate firme si interese ale primarului in alocarea locurilor de parcare.

Potrivit acestora, firma City Parking ar fi dat primarului mita de 10.000 euro lunar ca edilul, in exercitarea atributiilor de serviciu, sa le acorde facilitati pentru concesionarea locurilor de parcare si chiar a dat dreptul acestei societati sa amendeze soferii care parcheaza neregulamentar... citeste mai departe despre "Primarul din Miercurea Ciuc, infractiuni pe 10.000 de euro lunar: Scheme cu Vodafone, Dedeman si alte firme" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#primar Miercurea Ciuc DNA, #primar Miercurea Ciuc mita, #primar Miercurea Ciuc Dedeman, #primar Miercurea Ciuc Vodafone , #Stiri Administratie