Primarul Brasovului, acuzat ca a folosit bani din mita pentru campania PNL din 2012

Marti, 30 Iunie 2015, ora 10:22
1036 citiri
Primarul Brasovului, acuzat ca a folosit bani din mita pentru campania PNL din 2012
Foto: Facebook/George Scripcaru

Primarul Brasovului George Scripcaru (PNL), retinut luni pentru luare de mita si abuz in serviciu, este acuzat ca a folosit bani obtinuti din spaga in campania electorala din 2012.

Anchetatorii sustin ca, in perioada 2010-2012, in baza unei intelegeri prealabile cu alte persoane, Scripcaru a determinat functionari din primarie si Consiliul Local Brasov, precum si angajati din cadrul CET SA si Tetkron SRL, sa-si exercite defectuos atributiile de serviciu pentru incheierea unor contracte cu o firma.

Primarul Brasovului, George Scripcaru, a fost retinut

Edilul Brasovului a urmarit obtinerea pentru aceasta companie si persoanele care o administrau de foloase necuvenite, mai exact bani si bunuri din patrimoniul societatilor detinute de municipalitate. O parte din sume au fost folosite in campania pentru alegerile locale din 2012.

"Ca urmare a intelegerii prealabile cu administratorul unei alte societati comerciale, a atribuit firmei controlate de acesta un contract de lucrari ...citeste mai departe despre "Primarul Brasovului, acuzat ca a folosit bani din mita pentru campania PNL din 2012" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#George Scripcaru DNA, #George Scripcaru bani campanie, #primar Brasov campanie 2012 , #Stiri Administratie