Primaria Sectorului 1 vrea sa mai dea 10 milioane de lei pentru Catedrala Neamului. Pana acum a dat 20 de milioane

Sambata, 10 Februarie 2018, ora 08:16
1087 citiri
Primaria Sectorului 1 vrea sa mai dea 10 milioane de lei pentru Catedrala Neamului. Pana acum a dat 20 de milioane
Foto: Site oficial Catedrala Neamului

Primaria Sectorului 1 intentioneaza sa mai dea 10 milioane de lei pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului, in conditiile in care pana acum a alocat deja 20 de milioane de lei.

Joi, 15 februarie, la ora 14:00, la primaria Sectorului 1 va avea loc sedinta Consilului Local. Pe se afla un proiect de hotarare privind acordarea unui sprijin financiar Patriarhiei Romane in valoare de 10 milioane de lei pentru finantarea unor lucrari la Catedrala Mantuirii Neamului.

Daca proiectul va trece, va fi practic a treia oara cand Primaria Sectorului 1 acorda cate zece milioane de lei pentru Catedrala Neamului.

Consiliul a mai aprobat in noiembrie si decembrie 2017 cate un sprijin, fiecare in valoare de zece milioane de lei.

Este posibil ca proiectul sa genereze controverse si sa nu treaca la aceasta sedinta, dar consilierii din Opozitie se asteapta ca proiectul sa se regaseasca pe ordinea de zi pana cand va trece.

Si primele doua dati, consilierii USR s-au opus alocarii din bugetul bucurestenilor de bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Atunci, primarul Dan Tudorache a sustinut ca toti primarii de sector au primit de la Patriarhie solicitarea de a da cate zece milioane de lei pentru Catedrala Neamului. Desi la unele sedinte, proiectele au fost respinse, in ultimele doua luni din 2017 au trecut si astfel din banii bucurestenilor din Sectorul 1, doar anul trecut, au mers catre Catedrala 20 de milioane de lei (peste 4,3 mlioane de euro).

Primaria Capitalei da 15 milioane de lei pentru Catedrala Neamului - e cea mai mare alocare de pana acum (Video)Bucurestiul devine orasul bisericilor si statuilor. Iata cati bani le aloca Firea anul acestaRectificarea bugetara marca Firea: Inca un milion de euro pentru Catedrala Neamului. Unde mai merg banii CapitaleiCatedrala Neamului a inghitit pana acum 79 de milioane de euro. Care va fi costul final si cat mai e de lucru ...citeste mai departe despre "Primaria Sectorului 1 vrea sa mai dea 10 milioane de lei pentru Catedrala Neamului. Pana acum a dat 20 de milioane" pe Ziare.com

#bani buget Catedrala Neamului, #sectorul1 bani Catedrala Neamului, #sedinta consiliu sector 1 , #Stiri Administratie